Bokningsvillkor

LÄS OM VÅRA VILLKOR FÖR ATT HYRA

 

Villkor för bokning

 

 1.  Bokning & Betalning
  All bokning av bastuflotten utförs genom hyrabastuflotte.com. Hyrestid som finns tillgänglig är om 2h45 min. Bastuflotten är tillgänglig Måndag – Söndag. Betalning sker i förskott på hyrabastuflotte.com. Betalningstjänster som finns tillgängliga är Stripe payment och Swish.
 2. Avbokningspolicy
  Avbokning skall ske senast en vecka innan bokad tid. Full återbetalning gäller vid avbokning senast en vecka innan bokad tid. Om avbokning sker senare än en vecka innan avtalad tid, återfås inte betalningen.
 3. Skador och försäkring
  Om skador uppstått på/i bastuflotten under avtalad hyrestid, skall detta ersättas av kund. Den person som bokningen står på, är ansvarig för att ersätta skador och att bastuflotten lämnas i samma skick som då hyresperioden startades.
 4. Mat & dryck
  Det är inte tillåtet att ta med egen mat och dryck till bastuflotten. Snacks och dryck tillhandahålls genom Glashuset på Strandvägen 18. Det går bra att kontakta Glashuset på telefon eller på plats för att ta reda på mer om deras utbud.
 5. Åldersgräns
  Åldersgräns för att använda bastun är 20 år. Undantag görs för personer under 20 år i målsmans sällskap.
 6. Ansvar
  Gästerna ansvarar själva för sin egendom under hyresperioden. Ingen ersättning lämnas vid stöld eller om privat egendom på annat sätt kommit till skada. Handdukar och annat som tillhandahålls ska återlämnas i gott skick.

bokning@hyrabastuflotte.com

 

Vinterbastun stängd